anti aging kezelések

menü

 • Hyamatrix gépi kezelés

  Mezoterápiás anti aging kezelés Hyamatrix hatóanyagokkal + ultrahang (~40 perc)

Anti-Aging kezelés

Hyamatrix gépi kezelés

A kezelés kb. 40 percig tart

A HYAMATRIX technológia újdonsága hatóanyagai méretében és összetétlében rejlik, melyeknek köszönhetően a bőrazonos anyagok egyedülálló módon képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe.

 

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt,  leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. Mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

 

A Hyamatrix egyedi összetételének köszönhetően:

 • leállítja a bőr öregedési folyamatait
 • javítja a bőr színét
 • kisimítja a ráncokat
 • regenerálja a fáradt bőrt
 • hosszú távú anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír
 • képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát
 • kíméletes injekciómentes kezelést kínál

A Hyamatrix kezelések javítják a bőr korral járó elváltozásait az arcbőrön, nyakon, a dekoltázson. A bőrt sokkoló injekciós kezelésektől eltérően a Hyamatrix kezelések tű nélkül képesek csökkenteni a bőr biológiai életkorát! Nem kell tartani a pigmentációtól sem!

 

Egyetlen HYAMATRIX professzionális bőrfiatalító hyaluronplasztikai kezelés képes látványos és érezhető változást gyakorolni a bőrre úgy, hogy a hyaluronsavat a BŐR FELSZÍNÉNEK MEGSÉRTÉSE NÉLKÜL, INJEKCIÓMENTESEN juttatjuk be a mélyebb rétegekbe!

 

Egy HYAMATRIX kezelést követően a bőr azonnal éléttelivé válik, a bőr nedvességgel telitődik, állaga rugalmasabb és feszesebb lesz, a szemkörnyéki ráncok feltöltődnek, a fáradtság és puffadtság csökken. Észrevehetően elindul a bőr regenerációja!

 

Miben rejlik az innováció? A HYAMATRIX hatásmechanizmusa (kozmetológiai háttér)

A HYAMATRIX® termékei eredeti bioaktív összetételű kozmetikai készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX® mátrix peptidei alapján készülnek. A HYAMATRIX® mátrix peptid a Hyamatrix cég egyedi fejlesztése, melyek , megkötik a hialuronsavat a bőrben, javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, mely által tartósan fenntartják a fiatalság érzését és látványát!

A destrukturált hyaluronsav a molekulák kis méretüknek köszönhetően könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. A hyaluronsav kedvezően hat a bőrfelületek általános állapotára: stimulálja az anyagcsere folyamatokat, stabilizálja a sejt és sejtek közötti tér nedvességtartalmát, növeli a kötőszövetek rugalmasságát és ruganyosságát.

 

A HYAMATRIX mátrix peptid szabályozza a sejtaktivitást, az értónusok szabályozásával visszaállítja a bőr mikrokeringését, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, semlegesíti a szabad gyököket és jelentősen lassítja az öregedési folyamatot. Az eredeti Hyamatrix mátrix peptideknek köszönhetően valósul meg a hyaluronsavnak a lehető leghosszabb ideig történő megtartása a bőrben. Az öregedési folyamatok lelassulnak, kisimulnak a ráncok, csökken a bőr biológiai életkora.

A kezelés ára: 15 000.- Ft

 • Gépi mezoterápiás anti aging kezelés

  Letisztitás, tonizálás, peeling v. mikrodermabrázió, gépi kezelés hatóanyag bevitellel, maszk, krém (~40 perc)

Anti-Aging kezelés

Gépi mezoterápiás kezelés

A kezelés kb. 40 percig tart

Letisztitás, tonizálás, peeling v. mikrodermabrázió, gépi kezelés hatóanyag bevitellel, maszk, krém (~40 perc) mezoterápia..azaz elektroporáció….A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

 

A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe.

 

Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

A kezelés ára: 9 000.- Ft

 • Mezoterápiás kezelés + ultrahang

  (~40 perc)

Anti-Aging kezelés

Mezoterápiás kezelés ultrahanggal

A kezelés kb. 40 percig tart

Ultrahang… a hatóanyag felszívódást segiti azokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, így serkenti a bőr alatti kötőszövet anyagcsere folyamatait. Mikromasszázs hatása révén javítja a bőr állapotát.

 

Mezoterápia… azaz elektroporáció…. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

 

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

A kezelés ára: 11 000.- Ft

 • Gigi plazma anti aging kezelés

  (~35 perc)

Anti-Aging kezelés

Gigi plazma kezelés

A kezelés kb. 40 percig tart

A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV), és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel. A kezelés során a bőr vezetőképességének növelésére van szükség, amely egy speciális gél felvitelével történik.

 

A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre egy körülbelül 3 mm-es plazmasugár. Az elektromos áramkör a páciensek jobb kezébe adott földelő elektróda révén záródik. Amint a kisülés megtörténik, az keresztülhatol a felvitt vezető gélen és közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását. A plazma funkció elsősorban a következő problémák kezelésére használható: ráncok, sebhelyek, striák, aknék, értágulatok, rosaceás területek kezelésére.

 

A kezelés ára: 5 000.-Ft helyett most csak 4 000.-Ft

 • Gigi rádiófrekvenciás anti aging kezelés

  (~35 perc)

Anti-Aging kezelés

Gigi rádiófrekvenciás kezelés

A kezelés kb. 40 percig tart

A készülék, bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz, a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére. A nagyfrekvenciájú (rádiófrekvenciás) (RF) hullámok, biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein.

Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására. A bőr túlmelegedését, a kezelőgépbe beépített hőmérsékleti kontroll technológia gátolja.

A kezelés ára: 6 500.-Ft helyett most csak 5 000.-Ft

 • Gigi plazma+rádiófrekvenciás kezelés 9.500.- Ft helyett most 8.000.- Ft

  (~35 perc)

Nyitvatartás

We’ll be happy to accommodate your wishes. If you need further information, don’t hesitate to contact us for a free consultation.

 • Hétfő-Péntek: 09 - 16
 • Szombat: egyeztetés alapján
 • Vasárnap: Zárva